Showing all 9 results

 • Fancy Valent-15

  Valent-15

  Цилиндрична отворена кутија наполнета со 3 црвени природни Еквадорски рози, гипсофила, Lindt Arce (срце), декоративни елементи. Извонредно симпатичен подарок за саканата.

  1,650ден Buy now
 • Fancy Valent-10

  Valent-10

  Преслатко плишано слонче во комбинација со Fancy букет со црвени лалиња. Супер подарок за посакување понатамошна среќа.

  5,900ден Buy now
 • Fancy Valent-7

  Valent-7

  Црвена кутија во форма на срце наполнета со природен цветен аранжман со свежо режано цвеќе, мал бел мендо, Lindt срце и чоколатца, декоративни елементи. Сладок подарок за изразување љубов.

  2,800ден Buy now
 • Fancy Valent-2

  Valent-2

  Големо розево мече во комбинација со нашиот нов Fancy Flower Bag наполнет со свежо сезонско режано цвеќе. Супер подарок за саканата личност која поседува младелачки карактер.

  7,000ден Buy now
 • Fancy Valent-1

  Valent-1

  Црвена картонска кутија наполнета со слатко меченце, црвена роза, сукулент со срце,Lindt чоколатца, декоративни елементи… Изразете љубов на саканата персона за Валентајн.

  3,200ден Buy now
 • Fancy Box-10

  Box-10

  Мини Fancy Flower box  наполнет со природно режано свежо сезонско цвеќе. Намена за дипломец, или некој направен успех што заслужува внимание.

  2,000ден Buy now
 • Fancy Kids-2

  Kids-2

  Прекрасен голем плишан Мендо, со букет од рози, Lindt кутија чоколатца, декоративни елементи. Поклон за принцеза со стил.

  2,800ден Read more
 • Fancy Kids-1

  Kids-1

  Дрвена гајбичка наполнета со омилените детски чоколатца, fancy шоља за чај, декоративни елементи и цветен аранжман со природно сезонско цвеќе со пастелни бои. Супер изненадување за дете со повод и успех.

  2,200ден Buy now
 • FlowerBox-2

  Box-2

  Мини кутија наполнета со црвени свежи рози. Сладок и симпатичен подарок за личност што сакате да ја испочитувате.

  1,800ден Buy now