Kids-1

2,200ден

Дрвена гајбичка наполнета со омилените детски чоколатца, fancy шоља за чај, декоративни елементи и цветен аранжман со природно сезонско цвеќе со пастелни бои. Супер изненадување за дете со повод и успех.

Categories: , Tag: Product ID: 4655

Description

Дрвена гајбичка наполнета со омилените детски чоколатца, fancy шоља за чај, декоративни елементи и цветен аранжман со природно сезонско цвеќе со пастелни бои. Супер изненадување за дете со повод и успех.