welcome

Здраво! Јас Сум Елена Fancy Крстевска, Флорист од Скопје, Македонија

Славењето на Љубовта може да претставува Совршен чин, за миговите кои Времето не ги брише Fancy Marriage & Flower Boutique

Ние ги Дизајнираме вашите Спомени!

Fancy Marriage е успешна семејна деловна приказна која трае повеќе од 15 години, со мисија да ги задоволи сите Ваши очекувања од миговите посветени на семејните и деловните свечености и прослави. Нашето богато искуство и бескомпромисна посветеност кон деталите, како и големиот број задоволни клиенти се гарант дека финалниот резултат од нашата соработка ке биде естетски Совршен настан.
Со намера на нашите клиенти да им ја овозможиме неопходната непосредност во планирањето и реализацијата на замислите, во центарот на Скопје ја реализиравме идеата за Fancy Flower Boutique & Gift Shop каде со задоволство Ве очекуваме. Во меѓувреме, ви ја нудиме можноста да не исконтактирате и да закажете консултација со нашиот тим кој посветено ке ви помогне во носењето одлуки.

more about me
Tatjana Nikolova

Profesionalci prva klasa! Elena ja realizirase mojata zamisla vo celost, pa i poubavo od toa... Na prostorot mu dadoa svechanost, romantika i elegancija...Prekrasno! Besprekorna rabota od dogovaranje do realizacija 👍🥂

Tatjana Nikolova.Berlin, Germany
Anastasija Naunova Filipova

Нема подобри!! ❤️ Елена ги надмина сите мои очекувања, декорацијата излезе подобра во реалноста одколку во мојата замисла!!! Настрана од финалниот продукт добив професионална услуга, разни идеи, компромиси ,пријателски однос...едно позитивно искуство во еден од нај хаотичните моменти што значи спремање свадба 😁Ако сакате перфектна услуга и декорација FANCY MARRIAGE IS THE PLACE TO GO! ❤️🥰✨

Ana Kocevska

Najdobra, ne bi mozele da bideme pozadovolni. Dekoracijata i slatkata bese izvedena poubavo od sto zamisluvavme. Prezadovolni sme od Elena, od nejzinata izrabotka i profesionalnost. Fala sto ni ja razubavi proslavata ❤️

Ana Kocevska.Helsinki, Finland

Let Us Make Your Wedding Flawless

shop now

Stay Tuned for Updates!


Pay Someone to Write a Paper