Kids-2

2,800ден

Прекрасен голем плишан Мендо, со букет од рози, Lindt кутија чоколатца, декоративни елементи. Поклон за принцеза со стил.

Out of stock

Categories: , Tags: , Product ID: 4667

Description

Прекрасен голем плишан Мендо, со букет од рози, Lindt кутија чоколатца, декоративни елементи. Поклон за принцеза со стил.