Valent-15

1,650ден

Цилиндрична отворена кутија наполнета со 3 црвени природни Еквадорски рози, гипсофила, Lindt Arce (срце), декоративни елементи. Извонредно симпатичен подарок за саканата.

Categories: , Tags: , , , Product ID: 4729

Description

Цилиндрична отворена кутија наполнета со 3 црвени природни Еквадорски рози, гипсофила, Lindt Arce (срце), декоративни елементи. Извонредно симпатичен подарок за саканата.