Valent-7

2,800ден

Црвена кутија во форма на срце наполнета со природен цветен аранжман со свежо режано цвеќе, мал бел мендо, Lindt срце и чоколатца, декоративни елементи. Сладок подарок за изразување љубов.

Description

Црвена кутија во форма на срце наполнета со природен цветен аранжман со свежо режано цвеќе, мал бел мендо, Lindt срце и чоколатца, декоративни елементи. Сладок подарок за изразување љубов.