Valent-1

3,200ден

Црвена картонска кутија наполнета со слатко меченце, црвена роза, сукулент со срце,Lindt чоколатца, декоративни елементи… Изразете љубов на саканата персона за Валентајн.

Categories: , Tags: , , Product ID: 4698

Description

Црвена картонска кутија наполнета со слатко меченце, црвена роза, сaдник срценце (Dicentra spectabilis) ,Lindt чоколатца, декоративни елементи… Изразете љубов на саканата персона за Валентајн.