XMas-2

2,750ден

Дрвена натур подлога во форма на триаголник изработена од наши мајстори, наполнета со 2 мали пенливи вина Pearl од Лазар Винарија, свежо цвеќе орхидеа, хризантема, новогодисхно зеленило со украси и новогодишни орнаменти. Симпатично изразување на почит за Новогодишните и Божиќните Празници.

Categories: , Tags: , , Product ID: 5164

Description

Дрвена натур подлога во форма на триаголник изработена од наши мајстори, наполнета со 2 мали пенливи вина Pearl од Лазар Винарија, свежо цвеќе орхидеа, хризантема, новогодисхно зеленило со украси и новогодишни орнаменти. Симпатично изразување на почит за Новогодишните и Божиќните Празници.