XMas-3

6,100ден

Црна плишана кутија наполнета со пенливо вино Pearl Magnum xl издание од Лазар Винарија, свежо режано Холандско цвеќе од типот на рози, кринови,алстромерии, декоративно зеленило, новогодишни орнаменти и украсчиња. Супер подарок за почеток на Новата Година.

Categories: , Tags: , , Product ID: 5166

Description

Црна плишана кутија наполнета со пенливо вино Pearl Magnum xl издание од Лазар Винарија, свежо режано Холандско цвеќе од типот на рози, кринови,алстромерии, декоративно зеленило, новогодишни орнаменти и украсчиња. Супер подарок за почеток на Новата Година.