XMas-1

4,400ден

Фенси плишана црвена кутија наполнета со Pearl пенливо вино на Лазар Винарија, Свежо природно режано Холандско цвеќеЧ Риѓа, крин, алстромериа, декоративно зеленило, бонбоњера Lindt, Lindt премиум чоколатца. Одлицхен подарок за НовоГодишните Празници

Description

Фенси плишана црвена кутија наполнета со Pearl пенливо вино на Лазар Винарија, Свежо природно режано Холандско цвеќеЧ Риѓа, крин, алстромериа, декоративно зеленило, бонбоњера Lindt, Lindt премиум чоколатца. Одлицхен подарок за НовоГодишните Празници.