Box-9

2,900ден

Прекрасна розева средна цилиндрична кутија наполнета со свежо режано сезонско цвеќе во разни бои. Сладок и симпатичен подарок за личност што сакате да ја испочитувате.

Categories: , , Product ID: 2973

Description

Прекрасна розева средна цилиндрична кутија наполнета со свежо режано сезонско цвеќе во разни бои. Сладок и симпатичен подарок за личност што сакате да ја испочитувате.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Box-9”

Your email address will not be published. Required fields are marked *