Valent-8

6,700ден

Бисерно бела кутија со транспарентен капак наполнета со 9 свежи Холандски црвени рози и прекрасен бел плишан мендо. Подарок на кој нема да остане рамнодушна саканата.

Description

Бисерно бела кутија со транспарентен капак наполнета со 9 свежи Холандски црвени рози и прекрасен бел плишан мендо. Подарок на кој нема да остане рамнодушна саканата.