Valent-14

1,900ден

Црвена природна презервирана роза во стаклено звоно со латици и балон срце со хелиум. Одлично изненадување со симболика.

Categories: , Tags: , , Product ID: 4727

Description

Црвена природна презервирана роза во стаклено звоно со латици и балон срце со хелиум. Одлично изненадување со симболика.