Booze-2

2,900ден

Прекрасна дрвена натур корпа изработена од раце на наши врвни мајстори и наполнета со алкохолен пијалок JW Red 0,7, цветен аранжман од природни црвени рози, зеленило, украсни додатоци. Подарок спремен за зимски амбиент.

Categories: , Tags: , Product ID: 4641

Description

Прекрасна дрвена натур корпа изработена од раце на наши врвни мајстори и наполнета со алкохолен пијалок JW Red, цветен аранжман од природни црвени рози, зеленило, украсни додатоци. Подарок спремен за зимски амбиент.