Fancy-6

4,500ден

Кутија од дрво во форма на звезда изработева од наши мајстори наполнета со вино Barovo, цветен аранжман со премиум свежо режано Холандско цвеќе, премиум чоколатца Lindt, зеленило, декоративни елементи. Супер поклон за специјален момент или корпоративен подарок.

Description

Кутија од дрво во форма на звезда изработева од наши мајстори наполнета со вино Barovo, цветен аранжман со премиум свежо режано Холандско цвеќе, премиум чоколатца Lindt, зеленило, декоративни елементи. Супер поклон за специјален момент или корпоративен подарок.