Booze-5

8,500ден

Дрвена натур гајба наполнета со Шампањ Moet Rose 0,7, премиум природно режано цвеќе, пампас грас, декоративни елементи, Lindt  чоколада и чоколатца. Луксузен подарок за неа, за специјален момент, може и како корпоративен подарок.

Description

Дрвена натур гајба наполнета со Шампањ Moet Rose 0,7, премиум природно режано цвеќе, пампас грас, декоративни елементи, Lindt  чоколада и чоколатца. Луксузен подарок за неа, за специјален момент, може и како корпоративен подарок.