Bouquet-9

6,000ден

Популарниот Fancy Џиновски Букет изработен од вештите раце на нашите цвеќари со режано природно сезонско цвеќе и премиум хартија. Со својата маркантност не може да остане незабележан и предизвика воздишки.

Add drink

Drinks

Add balloon

Balloons

Add parfume

Parfumes

Add teddybear

Bears

Add chocolate

Chocolates

Dostava nadvor od Skopje

Total: 6,000ден

Description

Популарниот Fancy Џиновски Букет изработен од вештите раце на нашите цвеќари со режано природно сезонско цвеќе и премиум хартија. Со својата маркантност не може да остане незабележан и предизвика воздишки.