Purse-3

1,500ден

Елегантна комцинација на аранжман изработен во црна фенси мала чанта наполнета со комбинација на свежо сезонско холандско цвеќе.зеленило, декоративни украси. Мал симпатичен подарок за искажување љубов или почит.

Add drink

Drinks

Add balloon

Balloons

Add parfume

Parfumes

Add teddybear

Bears

Add chocolate

Chocolates

Dostava nadvor od Skopje

Total: 1,500ден
Categories: , , Tags: , Product ID: 5252

Description

Елегантна комцинација на аранжман изработен во црна фенси мала чанта наполнета со комбинација на свежо сезонско холандско цвеќе.зеленило, декоративни украси. Мал симпатичен подарок за искажување љубов или почит.