Bouquet-8

1,650ден

Рачно врзан букет од природно режано Холандско цвеќе, Рози, гербер, хризантеми, зеленило, завиткани во два слоја премиум хартија. За млада девојка или жена со млад дух.

Categories: , Tags: , Product ID: 4661

Description

Рачно врзан букет од природно режано Холандско цвеќе, Рози, гербер, хризантеми, зеленило, завиткани во два слоја премиум хартија. За млада девојка или жена со млад дух.