Bouquet-11

3,400ден

Фенси раскошен и разигран букет од повеќе типови на свежо Холандско и Еквадорско цвеќе надополнет со пресувани листови и премиум декоративна хартија. За да поклоните нешто во чекор со времето.

Add drink

Drinks

Add balloon

Balloons

Add parfume

Parfumes

Add teddybear

Bears

Add chocolate

Chocolates

Dostava nadvor od Skopje

Total: 3,400ден
Categories: , , Tags: , , Product ID: 5240

Description

Фенси раскошен и разигран букет од повеќе типови на свежо Холандско и Еквадорско цвеќе надополнет со пресувани листови и премиум декоративна хартија. За да поклоните нешто во чекор со времето.