Box-14

4,900ден

Прекрасен среден бел дијамантски бокс, наполнет со свежи еквадорски рози, антуриум, орхидеи, пампас грас, суво цвеќе Супер симпатична и елегантна комбинација за искажување љубов или почит.

Add drink

Drinks

Add balloon

Balloons

Add parfume

Parfumes

Add teddybear

Bears

Add chocolate

Chocolates

Dostava nadvor od Skopje

Total: 4,900ден

Description

Прекрасен среден бел дијамантски бокс, наполнет со свежи еквадорски рози, антуриум, орхидеи, пампас грас, суво цвеќе Супер симпатична и елегантна комбинација за искажување љубов или почит.