Bouquet-16

2,400ден

Невообичаен Фенси букет со 11 свежо режани Еквадорски рози, премиум црна цвежарска хартија, декоративни елементи. Невообичаен букет за искажување љубов кон саканата личност.

Add drink

Drinks

Add balloon

Balloons

Add parfume

Parfumes

Add teddybear

Bears

Add chocolate

Chocolates

Total: 2,400ден
Categories: , Tags: , Product ID: 5325

Description

Невообичаен Фенси букет со 11 свежо режани Еквадорски рози, премиум црна цвежарска хартија, декоративни елементи. Невообичаен букет за искажување љубов кон саканата личност.