Fancy-11

11,700ден

Фенси плишана 80цм кутија изработена со еквадорски рози и орхидеи, декоративни додатоци. Изразување љубов на високо ниво.

Description

Фенси плишана 80цм кутија изработена со еквадорски рози и орхидеи, декоративни додатоци. Изразување љубов на високо ниво.