Fancy-18

8,500ден

Откријте ја  вистинската убавина на природата со нашиот аранжман од 25 лалиња, претставени во транспарентна ПВЦ кутија со природно балсамирана мов. Испратете го овој уникатен аранжман за да го обележите вашите специјални моменти или подарете моменти на радост на вашите најблиски. Нарачајте веднаш

Add drink

Drinks

Add balloon

Balloons

Add parfume

Parfumes

Add teddybear

Bears

Add chocolate

Chocolates

Dostava nadvor od Skopje

Total: 8,500ден
Categories: , , Product ID: 5896

Description

Откријте ја  вистинската убавина на природата со нашиот аранжман од 25 лалиња, претставени во транспарентна ПВЦ кутија со природно балсамирана мов. Испратете го овој уникатен аранжман за да го обележите вашите специјални моменти или подарете моменти на радост на вашите најблиски. Нарачајте веднаш