Fancy-17

3,200ден

Изразете љубов и испратете прекрасна порака со нашиот букет од 11 црвени рози, завиткани во специјална цвеќарска обвивка. Оваа колекција од рози е внимателно избрана и уметнички аранжирана за да ги одрази нежните чувства и елегантноста на вашиот момент.

Секоја роза е внимателно одбрана за својата свежина и квалитет, а специјалната цвеќарска обвивка додава допир на убавина и класа. Ова е совршен подарок за романтични прилики или за да го обележите вашиот посебен ден.

Add drink

Drinks

Add balloon

Balloons

Add parfume

Parfumes

Add teddybear

Bears

Add chocolate

Chocolates

Dostava nadvor od Skopje

Total: 3,200ден
Categories: , Tags: , , Product ID: 5894

Description

Изразете љубов и испратете прекрасна порака со нашиот букет од 11 црвени рози, завиткани во специјална цвеќарска обвивка. Оваа колекција од рози е внимателно избрана и уметнички аранжирана за да ги одрази нежните чувства и елегантноста на вашиот момент.

Секоја роза е внимателно одбрана за својата свежина и квалитет, а специјалната цвеќарска обвивка додава допир на убавина и класа. Ова е совршен подарок за романтични прилики или за да го обележите вашиот посебен ден.