Fancy-16

5,200ден

Најактуелниот букет во западна Европа во форма на срце. Изработен од премиум природно свежо режано Холандско цвеќе на специјално изработена основа. Вистинска уметност произлезена од рацете на нашите цвеќарки. Нарачајте веднаш!

Add drink

Drinks

Add balloon

Balloons

Add parfume

Parfumes

Add teddybear

Bears

Add chocolate

Chocolates

Dostava nadvor od Skopje

Total: 5,200ден
Categories: , Tags: , , Product ID: 5892

Description

Најактуелниот букет во западна Европа во форма на срце. Изработен од премиум природно свежо режано Холандско цвеќе на специјално изработена основа. Вистинска уметност произлезена од рацете на нашите цвеќарки. Нарачајте веднаш!