Bouquet-12

4,600ден

Романтичен фенси букет изработен со Еквадорски рози, антуриум, еустома, пампас грас, премиум декоративна хартија декоративни машни. Супер нежен и романтичен букет.

Categories: , Tags: , , Product ID: 5242

Description

Романтичен фенси букет изработен со Еквадорски рози, антуриум, еустома, пампас грас, премиум декоративна хартија декоративни машни. Супер нежен и романтичен букет.