Bouquet-15

3,800ден

Прекрасен Фенси бел букет изработен од микс на Бело свежо режано сезонско Холандско цвеќе, Монстера, Палма листови,природен памук, премиум декоративна транспарентна цвеќарска хартија. Прекрасен букет за искажување почит кон женска личност.

Add drink

Drinks

Add balloon

Balloons

Add parfume

Parfumes

Add teddybear

Bears

Add chocolate

Chocolates

Dostava nadvor od Skopje

Total: 3,800ден

Description

Прекрасен Фенси бел букет изработен од микс на Бело свежо режано сезонско Холандско цвеќе, Монстера, Палма листови,природен памук, премиум декоративна транспарентна цвеќарска хартија. Прекрасен букет за искажување почит кон женска личност.