Bouquet-18

4,500ден

Прекрасен Fancy Букет од 21 кремасти(шампањ) природни свежи Холандски рози, изработен со премиун Gucci дизајнирана крафт цвеќарска хартија. Супер изненадување и внимание за секоја прилика.

Add drink

Drinks

Add balloon

Balloons

Add parfume

Parfumes

Add teddybear

Bears

Add chocolate

Chocolates

Dostava nadvor od Skopje

Total: 4,500ден

Description

Прекрасен Fancy Букет од 21 кремасти(шампањ) природни свежи Холандски рози, изработен со премиун Gucci дизајнирана крафт цвеќарска хартија. Супер изненадување и внимание за секоја прилика.