Purse-2

2,400ден

Нов производ! Специјално дизајниран картон во форма на женска чанта, наполнет со свежи сезонски режани Холандски лалиња. Супер Fancy цветно изненадување за неа.

Categories: , Tags: , , Product ID: 4798

Description

Нов производ! Специјално дизајниран картон во форма на женска чанта, наполнет со свежи сезонски режани Холандски лалиња. Супер Fancy цветно изненадување за неа.