Bouquet-17

5,300ден

Прекрасен Fancy Букет од 25 црвени природни свежи Холандски рози, изработен со премиун дизајнирана крафт цвеќарска хартија. Супер изненадување и внимание за личност со и од Љубов.

Add drink

Drinks

Add balloon

Balloons

Add parfume

Parfumes

Add teddybear

Bears

Add chocolate

Chocolates

Dostava nadvor od Skopje

Total: 5,300ден
Categories: , Tags: , Product ID: 5606

Description

Прекрасен Fancy Букет од 25 црвени природни свежи Холандски рози, изработен со премиун дизајнирана крафт цвеќарска хартија. Супер изненадување и внимание за личност со и од Љубов.