Bouquet-19

5,100ден

Прекрасен Fancy Букет од 25 црвени природни свежи Холандски рози, изработен со премиун Dior дизајнирана крафт цвеќарска хартија. Супер изненадување и внимание за изразување љубов во секоја прилика.

Add drink

Drinks

Add balloon

Balloons

Add parfume

Parfumes

Add teddybear

Bears

Add chocolate

Chocolates

Dostava nadvor od Skopje

Total: 5,100ден
Categories: , , Tags: , , Product ID: 5610

Description

Прекрасен Fancy Букет од 25 црвени природни свежи Холандски рози, изработен со премиун Dior дизајнирана крафт цвеќарска хартија. Супер изненадување и внимание за изразување љубов во секоја прилика.