Bouquet-13

2,600ден

Фенси егзотичен букет изработен од еквадорски рози, антуриум, монстера, декоративно зеленило,премиум декоративна хартија, декоративна машна. Одличен избор за оставање несекојдневен впечаток и разбудување на егротичниот дел на почитуваната персона.

Add drink

Drinks

Add balloon

Balloons

Add parfume

Parfumes

Add teddybear

Bears

Add chocolate

Chocolates

Dostava nadvor od Skopje

Total: 2,600ден
Categories: , Tags: , , Product ID: 5244

Description

Фенси егзотичен букет изработен од еквадорски рози, антуриум, монстера, декоративно зеленило,премиум декоративна хартија, декоративна машна. Одличен избор за оставање несекојдневен впечаток и разбудување на егротичниот дел на почитуваната персона.