Bouquet-14

2,300ден

Супер симпатичен букет од 11 црвени свежи Еквадоски рози, декориран со премиум крафт цвеќарска хартија. Одличен за искажување љубов на саканата личност во било кое време.

Categories: , Tags: , Product ID: 5320

Description

Супер симпатичен букет од 11 црвени свежи Еквадоски рози, декориран со премиум крафт цвеќарска хартија. Одличен за искажување љубов на саканата личност во било кое време.