Bouquet-10

1,550ден

Букет од прекрасни природни жолти Холандски лалиња, завиткани со премиум хартија и декоративни елементи. Секогаш свежа идеја за подарок на женска личност.

Add drink

Drinks

Add balloon

Balloons

Add parfume

Parfumes

Add teddybear

Bears

Add chocolate

Chocolates

Dostava nadvor od Skopje

Total: 1,550ден
Categories: , Tags: , , , Product ID: 4794

Description

Букет од прекрасни природни жолти Холандски лалиња, завиткани со премиум хартија и декоративни елементи. Секогаш свежа идеја за подарок на женска личност.