Valent-9

13,500ден

Голем бел плишан мендо, кутија срце наполнета со природно режано Холандско цвеќе на средина аранжирано со иницијал по ваша желба, 3 црвени балони со хелиум во форма на срце. Одличен подарок за саканата со повод.

Categories: , Tags: , , Product ID: 4717

Description

Голем бел плишан мендо, кутија срце наполнета со природно режано Холандско цвеќе на средина аранжирано со иницијал по ваша желба, 3 црвени балони со хелиум во форма на срце. Одличен подарок за саканата со повод.