Valent-5

22,000ден

Екстра голем плишан Мендо во комбинација со срце кутија наполнета со 101 црвена роза. Екстра подарок за неа, за незаборавно сеќавање.

Description

Екстра голем плишан Мендо во комбинација со срце кутија наполнета со 101 црвена роза. Екстра подарок за неа, за незаборавно сеќавање.