Basket-4

4,800ден

Корпа полна здравје. Дрвена натур кутија наполнета со свежо сезонско овошје и цветен аранжман со природно холандско сезонско режано цвеќе, Lindt чоколатаца. Аранжман наменет за изразување желба за побрзо опоравување или да подигнете нечие расположение.

Category: Tags: , Product ID: 4645

Description

Корпа полна здравје. Дрвена натур кутија наполнета со свежо сезонско овошје и цветен аранжман со природно холандско сезонско режано цвеќе, Lindt чоколатаца. Аранжман наменет за изразување желба за побрзо опоравување или да подигнете нечие расположение.