Forever-7

2,300ден

Природна презервирана Холандска роза декорирана во корнет. Розата доколку се чува во нормални домашни услови може да трае најмалку 2-3 години.Супер подарок за сеќавање на мила женска особа

Add drink

Drinks

Add balloon

Balloons

Add parfume

Parfumes

Add teddybear

Bears

Add chocolate

Chocolates

Dostava nadvor od Skopje

Total: 2,300ден
Categories: , Product ID: 5938

Description

Природна презервирана Холандска роза декорирана во корнет. Розата доколку се чува во нормални домашни услови може да трае најмалку 2-3 години.Супер подарок за сеќавање на мила женска особа