Box-19

6,100ден

Завладејте со впечатливото присуство на нашиот црн плишан фенси бокс, искомбиниран со прекрасни црвени еквадорски рози и украсни детали. Чувство на класа, исполнето со љубов. Порачајте сега!

Add drink

Drinks

Add balloon

Balloons

Add parfume

Parfumes

Add teddybear

Bears

Add chocolate

Chocolates

Dostava nadvor od Skopje

Total: 6,100ден
Categories: , Product ID: 5933

Description

Завладејте со впечатливото присуство на нашиот црн плишан фенси бокс, искомбиниран со прекрасни црвени еквадорски рози и украсни детали. Чувство на класа, исполнето со љубов. Порачајте сега!