Fancy-15

6,800ден

Создадете незаборавен момент со нашиот букет од 25 прекрасни рози, завиткани во нежна премиум хартија. Оваа колекција од рози ќе ви донесе впечатливи моменти на радост и љубов, било дека го празнувате Денот на Љубовта, роденден или само ја искажувате вашата прекрасна припадност кон некој особен.

Прекрасно изработени и завиткани во нежна премиум хартија, овие рози ќе ги заокруглат вашите специјални моменти со стил и класа. Изберете го овај букет како израз на вашата љубов и благодарност кон вашиот специјален човек.

Не одложувајте, испратете го овој прекрасен букет и создајте воспомени кои ќе траат цел живот. Порачајте денес!

Add drink

Drinks

Add balloon

Balloons

Add parfume

Parfumes

Add teddybear

Bears

Add chocolate

Chocolates

Dostava nadvor od Skopje

Total: 6,800ден
Categories: , Tags: , , Product ID: 5890

Description

Создадете незаборавен момент со нашиот букет од 25 прекрасни рози, завиткани во нежна премиум хартија. Оваа колекција од рози ќе ви донесе впечатливи моменти на радост и љубов, било дека го празнувате Денот на Љубовта, роденден или само ја искажувате вашата прекрасна припадност кон некој особен.

Прекрасно изработени и завиткани во нежна премиум хартија, овие рози ќе ги заокруглат вашите специјални моменти со стил и класа. Изберете го овај букет како израз на вашата љубов и благодарност кон вашиот специјален човек.

Не одложувајте, испратете го овој прекрасен букет и создајте воспомени кои ќе траат цел живот. Порачајте денес!