Easter-4

2,100ден

Дрвена натур гајбичка наполнета со велигденска порцеланска шоља, Lindt чоколатца, премиум природно Холандско режано цвеќе, велигденски декоративни украси. Наш предлог за Велигден.

Category: Tags: , , Product ID: 4922

Description

Дрвена натур гајбичка наполнета со велигденска порцеланска шоља, Lindt чоколатца, премиум природно Холандско режано цвеќе, велигденски декоративни украси. Наш предлог за Велигден.