Easter-3

4,500ден

Плетена корапа во натур боја наполнета со Stobi вино, Lind bonbonnker, мала саксиска маслинка, премиум Холандско свежо режано цвеќе, велигденски декоративни украси. Наш предлог за Велигден.

Category: Tags: , , Product ID: 4920

Description

Плетена корапа во натур боја наполнета со Stobi вино, Lind bonbonnker, мала саксиска маслинка, премиум Холандско свежо режано цвеќе, велигденски декоративни украси. Наш предлог за Велигден.