Valent-11

1,600ден

Црвена обложена кутија со една Еквадорска природна режана роза, Lindt Arce(срце), балон срце со хелиум, декоративни елементи. Прекрасен подарок за изразување љубов кон саканата.

Categories: , Tags: , , Product ID: 4721

Description

Црвена обложена кутија со една Еквадорска природна режана роза, Lindt Arce(срце), балон срце со хелиум, декоративни елементи. Прекрасен подарок за изразување љубов кон саканата.