Fancy-9

3,300ден

Фенси транспарентна кристална топка наполнета со суво презервирано цвеќе, дополнето со пампаз грас и памук, декоративни елементи. Супер фенси подарок за оставање одличен впечаток

Description

Фенси транспарентна кристална топка наполнета со суво презервирано цвеќе, дополнето со пампаз грас и памук, декоративни елементи. Супер фенси подарок за оставање одличен впечаток.