Box-18

2,350ден

Специјално изработена премиум кафена натур картонска кутија за цвеќе, од едната страна отворена и наполнета со сад и свежо режано сезонско Холандско цвеќе, зеленило, декоративни елементи. Супер подарок кој ке го краси домот или работното место некое време.

Categories: , Tags: , , Product ID: 5331

Description

Специјално изработена премиум кафена натур картонска кутија за цвеќе, од едната страна отворена и наполнета со сад и свежо режано сезонско Холандско цвеќе, зеленило, декоративни елементи. Супер подарок кој ке го краси домот или работното место некое време.