Box-17

2,350ден

Специјално изработена премиум црна картонска кутија за цвеќе, од едната страна отворена и наполнета со сад и свежо режано сезонско Холандско цвеќе, зеленило, декоративни елементи. Супер подарок кој ке го краси домот или работното место некое време

Add drink

Drinks

Add balloon

Balloons

Add parfume

Parfumes

Add teddybear

Bears

Add chocolate

Chocolates

Dostava nadvor od Skopje

Total: 2,350ден

Description

Специјално изработена премиум црна картонска кутија за цвеќе, од едната страна отворена и наполнета со сад и свежо режано сезонско Холандско цвеќе, зеленило, декоративни елементи. Супер подарок кој ке го краси домот или работното место некое време.