Box-15

7,600ден

Фенси цилинсрична плишана кутија наполнета со 39 еквадорски рози, декоративни елементи. Црвена роза во фенси бокс, супер изразување на љубов.

Add drink

Drinks

Add balloon

Balloons

Add parfume

Parfumes

Add teddybear

Bears

Add chocolate

Chocolates

Dostava nadvor od Skopje

Total: 7,600ден
Categories: , Tags: , Product ID: 5287

Description

Фенси цилинсрична плишана кутија наполнета со 39 еквадорски рози, декоративни елементи. Црвена роза во фенси бокс, супер изразување на љубов.