Fancy-12

6,200ден

Плишана коцкаста кутија наполнета со свежо режано Холандско цвеќе. Рози, Антуриум, Ванда, Хиперикум, Еукалиптус, Аспарагус, декоративно зеленило. Екстра Фенси почитување на саканата личност

Categories: , Tags: , , Product ID: 5316

Description

Плишана коцкаста кутија наполнета со свежо режано Холандско цвеќе. Рози, Антуриум, Ванда, Хиперикум, Еукалиптус, Аспарагус, декоративно зеленило. Екстра Фенси почитување на саканата личност.