Bouquet-22

4,500ден

Освежете го денот со 21 бела еквадорска роза, запакувани со еукалиптус во премиум црвена крафт хартија. Цветна вакцина за вашата душа. Порачајте сега

Add drink

Drinks

Add balloon

Balloons

Add parfume

Parfumes

Add teddybear

Bears

Add chocolate

Chocolates

Dostava nadvor od Skopje

Total: 4,500ден
Categories: , Product ID: 5930

Description

Освежете го денот со 21 бела еквадорска роза, запакувани со еукалиптус во премиум црвена крафт хартија. Цветна вакцина за вашата душа. Порачајте сега